Пазители на галактиката vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2

САЩ | 2017г | 136 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Комедия , Фантастика | Официален сайт
- 9/10

За филма

В разпространение от: 25.04.2017
Премиера в България: 05.05.2017
Производител: Marvel Studios, Walt Disney Studios
Разпространител: Форум Филм България

В „Пазители на галактиката vol. 2“ на Марвел продължават приключенията на екипа, който пътува в най-отдалечените краища на космоса. Пазителите трябва да се борят да задържат заедно новооткритото си семейство, докато разкриват загадката около истинския произход на Питър Куил.

Някогашни врагове се превръщат в съюзници и любими герои от класически комикси ще се притекат на помощ на нашите герои и така кинематографичната вселена на Марвъл ще продължи да се разширява. Премиерата на филма e на 5 май 2017 г. на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Свързани новини

15 премиери през май Промо кадър и списък с актьорите на „Пазители на галактиката 2” Кевин Файги за кастинга на филмите от „Третата фаза на Марвел” Приключи "Комик-Кон" 2016 Джеймс Гън изнервен от фенове, настояващи за трейлър Тийзър трейлър: сбирщина от супергерои в "Пазители на Галактиката Vol. 2" Бебе Грут, Мантис и Абилиск в "Пазители на Галактиката Vol. 2" Специални видеоспотове с нови кадри - за 6 предстоящи заглавия (с бг субт.) Роб Зомби с камео роля в "Пазители на Галактиката 2" Кърт Ръсел в новия трейлър на "Пазители на Галактиката Vol. 2" "Марвъл" прави рекорд с трейлър "Бензин" на първо място в бокс офиса Ходите ли на кино? Лято 2017: кината закъсват заради несекващите продължения "То" се превърна в най-успешния старт на хорър в историята „Спайдър-мен: Завръщане у дома” се превърна в най-касовия филм по комикс за 2017г. Професионалните номинации преди Оскарите Най-печелившите и най-касовите филми на 2017 г. Пазители на галактиката 3 излиза през 2020 г. Оскар 2018: девет номинации за най-добър филм Джеймс Гън готов със сценария на „Пазители на галактиката vol. 3“ Джеймс Гън продължава в "Пазители на Галактиката vol. 3"

Кастинг

Режисьор: Джеймс Гън
В ролите: Вин Дизел, Крис Прат, Глен Клоус, Крис Съливан, Зоуи Салдана, Кърт Ръсел, Карън Гилън, Дейв Батиста, Майкъл Рукър, Шон Гън, Пом Клементиев, Елизабет Дебики, Нейтън Филиън, Томи Фланагън, Силвестър Сталоун, Мишел Йео
Сценарист: Джеймс Гън
Продуцент: Кевин Файги
Музика: Тайлър Бейтс, Тайлър Бейтс
По книгата на: Дан Абнет, Анди Ланинг
Оператор: Хенри Бреъм
Copyright © 2024 Dir.bg.