Спайдър-мен: Завръщане у дома

Spider-Man: Homecoming

САЩ | 2017г | 133 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Приключенски , Фентъзи | Официален сайт
- 8.5/10

За филма

В разпространение от: 05.07.2017
Премиера в България: 07.07.2017
Премиера на DVD: 07.11.2017
Производител: Columbia Pictures, Marvel Studios, Pascal Pictures, Sony Pictures Entertainment
Разпространител: Александра Филмс

Шести пореден филм за човека-паяк (в ролята на Питър Паркър този път влиза Том Холанд).

В "Първият отмъстител: Войната на героите" (2016 г.) се установи важно взаимоотношение между Тони Старк / Железния човек (Робърт Дауни мл.) и Питър Паркър / Спайдър-мен, а сега тази сюжетна линия продължава. Акцент на действието са тийнейджърските училищни години на Питър Паркър.

Гимназистът Питър Паркър (Том Холанд) е аутсайдер не само в училището си, но и в живота. Изоставен от родителите си без обяснение, Питър е отгледан от своя чичо Бенджамин и неговата съпруга Мей Паркър - леля Мей (Мариса Томей). Както повечето младежи на неговата възраст, Питър се опитва да открие своята истинска същност и да намери правилния път в живота.

Зареден с впечатления от приключенията си с Отмъстителите, Питър се завръща у дома, където живее с леля си Мей под зоркия поглед на своя нов ментор - Тони Старк (Робърт Дауни мл.). Питър се опитва да се върне към нормалното си ежедневие, разсейван от мисли да се докаже като нещо повече от добронамерения квартален Спайдър-мен.

Появата на нов злодей - Лешояда (Майкъл Кийтън) поставя под заплаха всичко, което е важно за Питър. Настава моментът младежът да се изправи срещу предизвикателството и да се превърне в героя, който трябва да бъде.

Свързани новини

Спайдър-мен се връща в Марвъл, нов филм през 2017 г. Дуото Том Холанд - Робърт Дауни мл. отново на екран догодина Робърт Дауни мл.: Мога да направя още един Железен човек Зендая ще се снима в "Спайдър-мен: Homecoming" Доналд Главър с главна роля в "Цар Лъв" Робът Дауни мл. става Доктор Дулитъл Джереми Ренър снима в комедия 14 текущи промоции и игри Още за "Бъмбълби": снимките започнаха Най-слаб боксофис в Русия за последните две години Само „Сони” отбелязва ръст в приходите за лятото „Спайдър-мен: Завръщане у дома” се превърна в най-касовия филм по комикс за 2017г. Киното през изминаващата година Успешна година за киноразпространителите Най-печелившите и най-касовите филми на 2017 г. Тимъти Шаламей не бил одобрен за Спайдър-мен Спайк Лий ще се заеме с „Nightwatch“ Том Харди като Ал Капоне и като Венъм Зендея в игралния "Малката русалка" на Дисни Братя Русо си взимат почивка от Marvel „Спайдър-мен: Далече от дома“ с отличен старт в бокс офиса Отлични резултати за Тарантино и „Цар Лъв“ Марвъл и Сони се разбраха за трети "Спайдър-мен"

Кастинг

Режисьор: Джон Уотс
В ролите: Майкъл Кийтън, Мариса Томей, Том Холанд, Робърт Дауни мл., Зендея, Тони Револори, Лора Хариър, Доналд Главър, Кенет Чой, Майкъл Барбиери, Джон Фавро, Логън Маршал-Грийн, Ханибал Бърес, Хорхе Лендборг, Кенет Чой, Ангари Райс
Сценаристи: Джон Франсис Дейли, Джонатан Голдстийн
Продуценти: Кевин Файги, Ейми Паскал
Музика: Майкъл Джакино
Оператор: Салваторе Тотино
Copyright © 2024 Dir.bg.