Конг: Островът на черепа

Kong: Skull Island

САЩ | 2017г | 118 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Приключенски , Фентъзи | Официален сайт
- 6.6/10

За филма

В разпространение от: 09.03.2017
Премиера в България: 10.03.2017
Премиера на DVD: 25.10.2017
Производител: Legendary Pictures, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс
Награди и номинации: Номинация за Оскар 2018 г. (визуални ефекти)

История за произхода на чудовището Кинг Конг, като действието се развива през 1971 г. - по време на Виетнамската война. От сценариста и продуцента на "Годзила" (2014 г.) Макс Боренстайн и Джон Джашни, сценариста на "Джурасик свят" (2015) Дерек Конъли и др.

Колоритен екип от учени, войници и авантюристи поемат на изследователка мисия към митичен неизследван остров в Тихия океан - колкото красив, толкова и опасен. Откъснати от всичко познато, членовете на екипа дръзват да пристъпят в територията на могъщия Конг, пробуждат титанични природни сили, появяват се странни и непознати създания - митични зверове, които се изпречват на пътя им. Вместо научна откривателска мисия, избухва война между човека и чудовището, човека и природата.

Обратният път и оцеляването на хората се превръща в проблем и те ще трябва да извоюват бягството си от първичния животински рай, в който човечеството няма място. Вълнуващото приключение разкрива неразазаната досега история за това, как Конг по-късно се превърна в Кинг и стана Кинг Конг.

Снимките са осъществени на три континента - в Оаху, Хаваите, в Голд Коуст, Австралия и във Виетнам.

Кастинг

Режисьор: Джордан Вогт-Робъртс
В ролите: Самюъл Джаксън, Бри Ларсън, Том Хидълстън, Тоби Кебъл, Джин Тян, Кори Хокинс, Джон Гудман, Джейсън Мичъл, Шей Уигъм, Джон Райли, Тери Нотари, Джон Ортиз
Сценаристи: Макс Боренстайн, Дерек Конъли, Джон Гейтинс, Дан Гилрой
Продуцент: Джон Джашни
Музика: Хенри Джакман
Оператор: Лари Фонг

Мултимедия

Copyright © 2024 Dir.bg.