Ралф разбива интернета

Ralph Breaks the Internet

- 8.4/10

За филма

В разпространение от: 21.11.2018
Премиера в България: 04.01.2019
Производител: Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures
Разпространител: Форум Филм България

"Разбивачът Ралф 2":

Продължение на филма от 2012 г. Когато играта е по-важна от всичко и рисковете нямат значение, винаги става дума за неподражаемия тандем Ралф и Ванилъпи. Действието вече се развива шест години по-късно. Този път Ралф (озвучен от Джон Райли), лошото тромаво момче с огромно сърце, заедно с вярната си приятелка Ванилъпи Шуийц (Сара Силвърман) се впуска в необятните простори на интернет, който никога вече няма да бъде същият след... тяхната разбиваща намеса.

Благодарение на новите безжични технологии, аркадните игри стават част от световната мрежа и Ралф се отправя на мисия да открие резервна част, с която да спаси играта на Ванилъпи „Сладка треска“. Дебрите на виртуалното пространство крият всевъзможни опасности и поднасят неочаквани изненади - момчето с голямо сърце обаче отново е готово да подкрепи безрезервно верния си другар!

Попаднали много извън комфортната си зона, Ралф и Ванилъпи се сблъскват с нови обичаи, светове и образи и трябва да разчитат на "гражданите на интернет", за да намерят правилния път и да преодолеят редица препятствия. Сред колоритните герои, които срещат по време на бурното им интернет пътешествие, са онлайн предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube, нахаканата майсторка в уличните гонки Шанк, в която Ванилъпи открива модел за подражание и сестрата, която никога не е имала, както и някои от най-известните принцеси на Дисни.

Ще остане ли все така силна връзката между Ралф и Ванилъпи? Или безкрайните предизвикателства, които предлага съвременният онлайн свят ще ги раздели безвъзвратно? Филмът изобилства от забавни и непредвидени ситуации...

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьори: Фил Джонстън, Рич Мур
Сценаристи: Фил Джонстън, Памела Рибън
Продуцент: Кларк Спенсър
Музика: Хенри Джакман
Озвучен от: Джон Райли, Сара Силвърман, Джейн Линч, Алън Тудик, Фил Джонстън, Гал Гадот
Copyright © 2024 Dir.bg.