Мечо Пух: Кръв и мед 2

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2

САЩ | 2024г | 120 минути | Трилър , Хорър | Официален сайт
- 0/10
Програма:

За филма

В разпространение от: 26.03.2024
Премиера в България: 31.05.2024
Производител: ITN Distribution
Разпространител: Про Филмс

Какво ще се случи, ако вземем едни от най-популярните герои от литературата за деца и ги превърнем в нещо ужасяващо?

„Мечо Пух: Кръв и мед 2“ вади резачката и ни опръсква с кръв, за да отговори на този въпрос, докато гледаме ухилената физиономия на една версия на Мечо Пух, която никой не е подозирал, че някога ще съществува.
Не, това не са онези любими герои на А. А. Милн, разпознаваеми от илюстрациите на Е. Х. Шепърд – Пух, Прасчо, Йори, Бухала, Тигъра, Зайо, Кeнга и Ру. Това са техните ужасяващи версии, които предизвикват най-страховитите кошмари.

Първият филм може да се определи като феноменален успех за своите създатели. С немислимо ниския си бюджет по стандартите на Холивуд от 100 хиляди долара, през 2023 г. той се превърна в сензация и достигна бокс офис от над 5 милиона. Естествено, при такъв интерес и финансов успех, създателите му се завръщат с още по-ужасяваща история за онези, които са израснали с приключенията на Кристофър Робин. И с десетократно по-висок бюджет. Докато първият филм ни показа Пух и Прасчо, които избиват всеки, изпречил се на пътя им, във втората част към отряда на смъртта се присъединяват Тигъра и Бухала.
Режисьорът Рис Уотърфийлд ни потапя в една тъмна и зловеща атмосфера, където думите на Пух: „Когато някой казва, че няма никой, значи има някой…“ започват да придобиват страховито значение. Боравейки смело с емблематичните герои от невинните ни спомени, създателите на тази творба ни пренасят в напоен с кръв свят, където лакомията на Мечо Пух вече не е за мед, а за нашите души.

Едно е сигурно – „Мечо Пух: Кръв и мед 2“ ще бъде също още по-кървав и бомбастичен, колкото и предшественика си.
Кажете сбогом на детското безгрижие и посрещнете ужаса. Запалете свещ, отидете да ви леят куршум и опитайте да се скриете добре, защото той идва и този път води със себе си своите приятели.

Кастинг

Режисьор: Рис Фрейк-Уотърфийлд
В ролите: Скот Чеймбърс, Талула Еванс, Еди Маккензи, Райън Олива
Сценаристи: Рис Фрейк-Уотърфийлд, Мат Лесли, А. А. Милн
Музика: Андрю Скот Бел
Copyright © 2024 Dir.bg.