Дженифър Лорънс и Ейми Шумър стават сценаристи

27.08.2015 г.
Дженифър Лорънс и Ейми Шумър стават сценаристиВзаимната симпатия между двете актриси прерасна в нов филм, след като Ейми Шумър от "Тотал щета" и Дженифър Лорънс започнаха съвместна работа върху нов сценарий, в който дуото играе сестри. Информацията е на "Ролинг Стоун".

"Играем сестри. Почти сме завършили писането. Това просто избликна от нас. Вече имаме 100 страници", съобщи Лорънс на Ню Йорк Таймс. "Ейми и аз сме творчески създадени една за друга. Имаме различен аромат. Това бе най-забавното нещо в моя живот! Започваме деня си по телефона, смеейки се. След което изпращаме страници една на друга. После започваме да се хвалим... Утре летя за Чикаго, за да я видя. Ще напишем малко заедно със сестра й Ким, която работи с Ейми, когато тя пишеше Тотал щета".

Шумър и Лорънс се запознаха миналия месец, когато звездата на "Американска схема" сподели на комедийната актриса, че обожава "Тотал щета". Скоро след това се появиха снимки, на които двете заедно карат джет. По-късно Шумър разказа в тв предаването "The Daily Show" как се е развило тяхното приятелство: "Веднъж годишно излизаме с приятелките ми от училище и й казах, че на другия ден отиваме до Хемптън, бих искала да дойдеш - и тя каза "май ще дойда"".

Засега филмът не е озаглавен, няма данни за студио или премиерна дата, но проектът едва ли ще срещне каквито и да било спънки предвид факта, че Лорънс оглави класацията на списание "Форбс" за най-високоплатена актриса.
Copyright © 2024 Dir.bg.