Костенурките - предпремиерно в Деня на детето

31.05.2016 г.
Костенурките - предпремиерно в Деня на дететоЛюбимите комикс герои на няколко поколения се завръщат на голям екран предпремиерно в Деня на детето, съобщи пресофисът на българския разпространител. "Костенурките нинджа: На светло" могат да бъдат гледани в киносалоните на 3D.

Този път, те ще трябва да се изправят пред много по-голяма заплаха, защото мозъкът на всички мозъци Кранк е на път да разруши града им!

Предпремиерата от 1 юни в големите киновериги в 6 града (Арена и Синема Сити, също така и в Сине Гранд в София, Синема Сити - Пловдив още от днес, Арена във Варна, Синема Сити в Бургас, Арена и Синема Сити в Стара Загора, Синема Сити в Русе), а премиерата във всички кина е в обичайния петък, 3 юни.

Вижте трейлъра с български субтитри. Той датира от 10 декември миналата година, а след него излязоха още трейлъри (на английски език) - този (от 11 април 2016) и този (от 3 май).
Само няколко часа преди предпремиерата, от "Форум Филм България" официално разпространиха днес и вече субтитрирания трейлър от 11 април - вижте и него!

Ето окончателният синопсис:
Микеланджело, Донатело, Леонардо и Рафаело се завръщат на голям екран, за да се преборят с още по-големи и по-лоши злодеи. На тяхна помощ ще се притекат Ейприл О'Нийл (Мегън Фокс), Върн Фенуик (Уил Арнет) и новобранецът с хокейна маска Кейси Джоунс (Стивън Амел).

След като суперзлодеят Шрьодер бяга от затвора, той се съюзява с лудия учен Бакстер Стокам (Тайлър Пери) и двамата му глуповати привърженици Бибоп (Гари Антъни Уилямс) и Рокстеди (звездата от WWE Стивън Фарели), за да изпълнят своя дяволски план да превземат света.

Костенурките се подготвят да обезвредят Шрьодер и новия му екип, но се оказват лице в лице с по-голямо зло: всеизвестния Кранг.

Афишът на фентъзи приключението изглежда така:
Copyright © 2024 Dir.bg.