Изабел Юпер с награда за цялостно творчество

17. 01. 2017 г.
Изабел Юпер с награда за цялостно творчествоНоминираната за "Оскар" и носителка на "Златен глобус" за най-добра актриса Изабел Юпер прибави още едно отличие към колекцията си. Тя беше удостоена с Френската филмова награда за цялостно творчество.

Церемонията се състоя в Париж в Министерството на културата. Последната й роля, във филма на Пол Верховен "Тя", й донесе редица престижни награди и увеличи популярността на актрисата в световен мащаб.

"Всичко, което се случи в последно време, споделям от цялото си сърце с Франция. Фактът че това (отличията, които получи актрисата и филма "Тя") ми беше връчено заради френско-говоряща роля, много ме изненада. Надявам се, че каквото и да се случи в следващите месеци, този културен дух ще ни издигне по-високо."

Лентата разказва историята на Мишел. Тя е ръководител на успешна компания за видео игри, в личния си живот тя е точно толкова безмилостна, колкото и в бизнеса. След като неизвестен субект я напада в дома й, животът й се преобръща. Мишел тръгва решително по дирите му и това въвлича престъпник и жертва в любопитна и напрегната игра, която може да излезе от контрол във всеки един момент.
Copyright © 2024 Dir.bg.