Хищникът“ най-гледан в САЩ за уикенда

17. 09. 2018 г.
„Хищникът“ най-гледан в САЩ за уикендаНямаше кой да попречи на „Хищникът“ да стане най-гледаният филм в САЩ за този уикенд. Все пак новият хит стартира с 24 милиона долара – далеч от очакванията за подобна продукция и дори по-слабо от разочароващия „Хищници“ на продуцента Робърт Родригес от 2010 г.

В останалата част от света приходите му също не са толкова впечатляващи – едва 30,7 милиона. Куриозното е, че той е изпреварен от горещия хорър хит „Монахинята“, който за втория си уикенд по света е спечелил над 33 милиона долара. Все пак той остава на второ място в Америка с 18,2 милиона, но спечелените до момента 85 милиона му гарантират, че ще премине майсторската граница от 100 милиона долара.

Трети се нареди новият филм на Пол Фийг - „Лесна услуга“. Той се представя по-добре от очакванията и спечели 16 милиона долара. Отзивите сред специалисти и зрители са доста добри и според някои коментари новият трилър с Ана Кендрик и Блейк Лайвли има шанс дори да надмине „Xищникът“.

Както вече предрекохме, „Мисията невъзможна: Разпад“ стана официално най-гледаният филм от поредицата за агент Итън Хънт с 216 милиона долара само в САЩ. Това е и най-касовият хит на Том Круз, вече с приходи над 760 милиона. Иначе, два филма надминаха границата от половин милиард долара по света – „Мега звяр“ и „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“.
Copyright © 2024 Dir.bg.