Епичният филм на Мел Гибсън е за милиони

16.01.2004 г.
Епичният филм на Мел Гибсън е за милиониНикой не може да обвини Мел Гибсън, че прави нещата наполовина. Той явно не беше напълно доволен от това, че е направил невероятен филм на религиозна тема, който раздели критиците, ядоса някои религиозни лидери и на който неразбираемо защо му отне известно време да си намери дистрибутор, преди Гибсън да се съгласи да преведе със субтитри диалозите, които в оригинала са на латински, еврейски и арамейски език за тези от нас, които нямат научна степен по древни езици и култури. Сега Гибсън вече е осигурил масовата дистрибуция на филма. В Америка “The Passion Of The Christ” ще бъде пуснат на Великден на 2000 екрана. Това е повече отколкото “Bad Santa” за Бога!

На пръв поглед това може да изглежда малко преувеличено за който и да е филм с подобен специфичен религиозен сюжет, но пък точно в това е силата на Мел Гибсън. А и Гибсън е спечелил авторитета на Папата на своя страна. Последните критики на филма са “Той е това, което се е случило наистина!”. Цели групи от църковни дейци тръбят, че ще блокират кината за свои енорияши.  

Има надежди, че пълният трейлър на филма ще бъде пуснат този уикенд – ще го очакваме с нетърпение и естествено ще ви уведомим, когато излезе.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.