Мел Гибсън - „Опозорих се!”

31.07.2006 г.
Мел Гибсън - „Опозорих се!”Актьорът-режисьор Мел Гибсън се извини за поведението си, довело до ареста му за шофиране, след употреба на алкохол. 50-годишната звезда от „Смело сърце”, бе арестуван в Малибу, Калифорния, когато ченгета го засекли да преминава със 130 км/ч по път с ограничение 90 км/ч – и тестовете доказали, че е употребил алкохол.

В специално изявление, Гибсън каза, „Държах се напълно неконтролируемо, бях арестуван и казах отвратителни неща, в които не вярвам”. „Полицаят, който ме арестува просто си вършеше работата и аз мисля, че имах късмет, че бях задържан, преди да съм наранил някого”. „Опозорих себе си и семейството си с поведението си и искрено се извинявам”. „През целия си живот като възрастен се боря с алкохолизма и дълбоко съжалявам за този ужасен рецидив".

Гибсън не навлезе в подробности относно „отвратителните” неща, които е казал, но редакторите на уебсайта за шоубизнес TMZ.com, твърдят че са получили достъп до полицейския доклад, според който прочутият актьор е сипел антисемитски обиди срещу арестуващите го полицаи.

В сайта се твърди и че на присъствалите полицаи е било наредено да не се разпростират върху антисемитските обиди, „защото положението в момента е взривоопасно, а Гибсън е арестуван само защото е карал след употреба на алкохол”. От полицията обаче отказват да потвърдят изнесеното в сайта.

Гибсън бе освободен срещу гаранция от $5,000, след като бе обвинен в шофиране в пияно състояние.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.