Най-„студената звезда” на Холивуд

20.11.2006 г.
Най-„студената звезда” на ХоливудСлед множеството класации за най-„горещи звезди”, Холивуд вече си има и най-„студена звезда”. За такава бе определен Мел Гибсън във връзка с антисемитските му забележки по–рано тази година (през юли 2006), при задържането му за шофиране в нетрезво състояние.

Актьорът от „Смело сърце”, който през 1985 бе определен за най-сексапилния жив мъж от списание People, сега оглави списъка на най-противните „звезди” във филмовата индустрия и бе жигосан като на „личността, будеща най-малко вдъхновение, най-малък интерес и с най-малко влияние  в целия Холивуд".

Независимият уеб сайт за кино, Film Threat, атакува Гибсън чрез годишната си класация Frigid 50 (списък на най-„студените” хора в Холивуд), заради словесната му атака срещу евреите при спирането му за пътно нарушение. Film Threat съобщава: „Той се извини и каза, че му е омръзнало да се извинява и отказва да се извинява повече, но така и не стигна до същината.

Появи се по най-популярните шоута, говори в синагоги и се срещна с официални представители на еврейската общност и в крайна сметка непрекъснато се оправдаваше, че всъщност не е антисемит. Нито един път обаче не спомена колко безотговорно е да седнеш пиян зад волана. Сега предстои премиерата на новия му филм „Апокалипто” и въпросът е: „Кой го е грижа?". След останалите „студени звезди” на челно място са Линдзи Лоан и миналогодишните победители (2005) Том Круз и Кейти Холмс, които вчера сключиха брак по сциентоложка церемония.

Нет Фокус
Copyright © 2024 Dir.bg.