Мел Гибсън в развод

14.04.2009 г.
Мел Гибсън в разводСъпругата на американския актьор, роден в Австралия, Мел Гибсън поиска развод след 29-годишен брак, сочат съдебни документи.

Робин Гибсън посочва като мотив - "непреодолими разногласия". В изявление, публикувано в списание "Пийпъл" двойката обяснява, че иска да запази личния си живот, предаде Франс прес.

"През цялото време на нашия брак както и в нашата раздяла, ние винаги сме се опитвали да запазим личния си живот и целостта на нашето семейство и ще продължим да го правим".

53-годишният актьор и режисьор е срещнал съпругата си Робин в Австралия. Тогава той е бил все още неизвестен актьор, а тя - стоматологична сестра. Двамата се женят през 1980г. и имат седем деца. Според американската преса бракът им се разклаща от арестуването на Мел Гибсън през 2006г. за шофиране в пияно състояние. Тогава той скандализира обществеността с антисемитски изявления пред полицаите.

Оттогава актьорът се задоволява с малки роли, твърде далеч от годините на своята слава с филмите от серията "Смъртоносно оръжие" /края на 80-те и началото на 90-те години/ и петте "Оскара", с които бе удостоен неговия филм "Смело сърце". Сега участва в полицейската драма "Edge of darkness", която трябва да излезе по екраните в края на 2009. Последният филм, чийто режисьор е Мел Гибсън, е импозантният и изпълнен с насилие "Апокалипто" за падането на империята на маите.

Папараци изловиха наскоро Мел Гибсън с друга жена. Бяха публикувани снимки, на които се вижда Мел с прекрасна млада дама. Прегърнати двамата се разхождат по плажа на Коста Рика, където холивудската звезда има огромно имение. В края на миналата година пресата публикува снимки на певицата Оксана и Мел Гибсън, направени на снимачната площадка на филма «Edge of Darkness“. Агентът на актьора Нироб на няколко пъти каза, че тези слухове са истинска обида и са напълно неверни. «Тя е една от изпълнителките в звукозаписната компания на Мел, "Айкън", и в момента е в САЩ, за да запише новия си албум“, заяви Нироб. Става ясно обаче, че не се касае за слухове, а за авантюра на холивудската звезда, която може да му коства половината от неговото богатство оценено на около 1 млрд. долара.

БГНЕС
Copyright © 2024 Dir.bg.