Круд 2” с премиера през 2017-та

26.08.2014 г.
“Круд 2” с премиера през 2017-таОзвучената от Никълъс Кейдж и Ема Стоун 3D-анимация “Круд” се нареди сред най-изненадващите бокс офис хитове на 2013-та година. Праисторическата лента регистрира значителни финансови постъпления както в Съединените щати, така и в България, а общите й световни приходи надвишиха сумата от половин милиард долара. Още преди да се състои DVD и Blu-ray премиерата на 100-милионната продукция от компанията DreamWorks Animation обявиха, че ще бъде направено продължение.

Кога ще тръгне по кината втората част на триизмерната анимация “Круд”?

Никълъс Кейдж, Райън Рейнълдс и Ема Стоун отново ще дадат гласовете си на главните герои Груг Круд, Гай и Ийп Круд, а според информация от източници близки до проекта на екран ще бъдат представени и “няколко персонажи, които в последния момент са отпаднали от първата част”.

В продължение на няколко месеца се смяташе, че “Круд 2” ще тръгне по кината през 2016-та година, но сега от DreamWorks Animation опровергаха тази информация и разкриха официалната премиерната дата на лентата.

Официален представител на студиото заяви, че работата по втория “Круд” протича в момента и заедно с това обяви, че световната премиера на филма ще се състои в края на месец декември, 2017-та година.

Създаването на подобни скъпи холивудски анимации винаги отнема време и затова не е изненадващо, че “Круд 2” ще тръгне по кината цели четири години след своя предшественик.

Създателите на оригиналната лента Крис Сандърс и Кърк Демико отново поемат режисьорските задължения, а за направата на втората част са отпуснати около 150 милиона долара.

Все още не се разкриват подробни детайли за сюжета и за момента единствената потвърдена информация е, че “продължението ще разшири още повече света на главния герой Груг Круд и ще покаже първата стъпка в посока създаване на организирано човешко общество”.

Също както първата част “Круд 2” ще се разпространява в триизмерен формат. Световната премиера на лентата ще се състои на 22-ри декември, 2017-та година.
Copyright © 2024 Dir.bg.