Първи трейлър на най-новата анимация на Disney Pixar

19.12.2014 г.
Първи трейлър на най-новата анимация на Disney PixarФилмът предизвиква зрителите да надникнат в главите си и да видят какво се случва там!

Първият трейлър (вижте го!) на най-новата анимация на Disney Pixar Studio "Отвътре навън" ни дава възможност - макар и за кратко - да надникнем в главата на една тийнейджърка, една майка и един баща и да видим кой стои зад така добре познатите ни реакции и емоции.

Анимацията надниква в главите ни и показва емоциите, които живеят във всеки един от нас: Радост, Гадост, Страх, Бяс Лют и Тъга. А сблъсъците помежду им неминуемо водят до много смешни и понякога епични недоразумения.

Главен герой е тийнейджърката Райли, която с нежелание се мести от Средния Запад в Сан Франсиско заради новата работа на баща й. На пръв прочит звучи като типична история за недоволна тийнейджърка, но създател на филма е Pixar, а в тяхната Вселена нищо не е каквото изглежда...

Филмът ще ни въведе в света на нейните емоции. Ще видим от първа ръка реакциите на тийнейджърката към всичко около нея... вътре в главата й. Главните заподозрени живеят в Централата, иначе позната на хората като мозък. А когато емоциите на Райли се изправят срещу емоциите на родителите й, забавлението е задължително.

Първият трейлър съдържа присъщите за Pixar хумор, запомнящи се герои и несъмнено увлекателна история, която дълго ще ни кара да се усмихнем. Американската и българската премиера на семейната фентъзи анимация "Отвътре навън" са в един ден - на 19 юни 2015 г. на 2D и 3D.
Copyright © 2024 Dir.bg.