Нов трейлър на "Отмъстителите" повдига въпроси

05.03.2015 г.
Нов трейлър на Нов отмъстител заявява присъствието си...

Седмици преди "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" да влезе в киносалоните, новият и най-зрелищен трейлър на филма (вижте го с български субтитри) представи един нов герой – Видението (The Vision) - на снимката. По стара традиция на Марвъл, първата му поява е в края на двуминутното видео.

Наскоро създателите на култовите образи обявиха, че в неговата роля ще се превъплъти Пол Бетани. Той е добре познат като гласа на Джарвис – изкуствен интелект, който изпълнява ролята на верен иконом на Железния човек и който винаги има хаплив коментар и отговор за всичко.

Трейлърът успява да повдигне още няколко въпроса, останали незасегнати досега, като сервира на зрителите нова доза непоказвани кадри. Освен неизменния (от първия трейлър) въпрос - дали Ултрон ще успее да разедини отмъстителите, с новото видео започваме да се питаме:

- на чия страна ще застанат Куиксилвър и Алената вещица;
- дали Брус Банър / Хълк (Марк Ръфало) ще целуне Черната вдовица (Скарлет Йохансон)?

Отмъстителите бяха готови да се оттеглят и да се пенсионират, но Ултрон няма да им остави този шанс и те ще трябва отново да се съберат. Но дали силите им ще бъдат достатъчни и този път, за да се преборят с чудовищното творение на Тони Старк и безкрайната му армия от дрони? Отговорите на всички въпроси идват в българските кина на 3D, IMAX 3D и 4DX на 24 април.

Дългоочакваната втора част от поредицата на Марвъл идва у нас седмица преди премиерата на филма в САЩ, където е на 1 май!
Copyright © 2024 Dir.bg.