Кино

Кино на открито в София

29.07.2015 г.
Кино на открито в СофияФестивалният екип на "София Филм Фест" продължава инициативата си кино под звездите. Много от програмите в градовете на България са организирани с прожекции на открито, а столицата не остава по-назад: в летните месеци филми могат да се гледат и в прохладните градски пространства.

Такива са:

* лятната арт сцена "One More Кино" край НДК, където програмата "София Филм Фест под звездите" продължава до края на месец септември;

* "Grand Café" в градината на Гранд Хотел София -  програмата "Лятно кино соаре" е планирана с прожекции до края на месец август;

* кинодворът на Културен център G8, който също предлага на публиката среща със стойностни творби на открито: първата прожекция на новия Кинодвор беше в началото на месец юли, а избраният филм беше „Раната” на Фатих Акин.

В четвъртък, 30 юли, "Лятно кино соаре" в Grand Café е посветена на омайния индийски филм „Кутия за храна”. Срещата с киното е свързана с добра компания, селектирано меню и разхладителна напитка. Билетите са изчерпани, но следващите прожекции са "Цирк Колумбия" на 13 август и "Храна за душата" на 27 август.
Copyright © 2024 Dir.bg.