Соник: Филмът

Sonic the Hedgehog

САЩ, Япония, Канада | 2020г | 100 минути | 4DX , Анимация , Екшън , Приключенски | Официален сайт
- 9.3/10

За филма

В разпространение от: 12.02.2020
Премиера в България: 14.02.2020
Производител: Original Film, Blur Studio, DJ2 Entertainment, Marza Animation, Sega, Paramount Animation, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

По поредицата видеоигри. Приключенска комедия за небезизвестния ултрабърз син нахалник – таралежа Соник. Той със сигурност не е от нашата планета, той е светкавично бърз и нереално син! Той е таралежът Соник и вчепатлява не само със свръхестествените си способности, но и със забележителна история.

Соник (озвучен от Бен Шуорц) се опитва да проумее сложния живот на Земята заедно със своя новооткрит най-добър приятел, доброто ченге Том Уачовски (Джеймс Марсдън). Те ще трябва да осуетят плановете на злодея д-р Иво Роботник (Джим Кери) да залови Соник и да използва свръхсилите му, за да стане господар на света. Въпреки че Том в началото е твърдо против да се съюзява със свръхбързи таралежи, накрая ще направи всичко възможно да спаси новия си приятел.

Хиперактивният необикновен таралеж вече е попаднал на планетата Земя и трябва да намери най-сигурния и безопасен начин да остане на нея незабелязан. Когато си шумен, дързък и неконтролируем обаче, тази мисия се оказва доста сложна. И се стига чак до цяло едно правителство, което иска да те хване! Начело на специалната операция по залавянето на Соник е всеизвестният учен доктор Роботник, който иска да се добере до свръхестествените възможности на симпатичното извънземно създание.

Ще открие ли култовият таралеж спасение на нашата планета или именно тя ще застраши живота му? Колко трудно е да си необикновен, а да търсиш съвсем простички неща?

(дублиран и субтитриран на български език)

Кастинг

Режисьор: Джеф Фаулър
В ролите: Джим Кери, Джеймс Марсдън, Нийл Макдона, Тика Съмптър, Дебс Хауърд, Елфина Лък, Наташа Ротуел
Сценаристи: Патрик Кейси, Джош Милър, Орен Юзил
Продуценти: Такеши Ито, Нийл Мориц, Тору Накахара
Музика: Junkie XL
Оператор: Стивън Уиндън
Copyright © 2024 Dir.bg.