Гарфилд: Филмът

The Garfield Movie

САЩ, Великобритания | 2024г | 3D , Анимация , Комедия , Приключенски | Официален сайт
- 4.5/10

За филма

В разпространение от: 24.05.2024
Премиера в България: 24.05.2024
Производител: Sony Pictures Releasing
Разпространител: Форум Филм България

Мързелив, забавен и вечно гладен – котарак, който просто няма равен!
Откакто се появи за първи път в комикса на Джим Дейвис през 1978 г., Гарфилд се превърна в абсолютен фурор и извоюва мястото си сред едни от най-емблематичните и обичани анимационни герои в света.
Огромният интерес към него доведе до създаването на безброй телевизионни сериали, специални празнични издания и филми, а през предстоящата година молитвите на верните му фенове са на път да бъдат чути, защото на 24 май 2024г., близо 20 години след излизането на първия игрален филм, оранжевият любимец най-накрая триумфира в първата си анимационна кинопродукция.

В "Гарфилд: Филмът" симпатичният косматко, който мрази понеделниците и обича лазанята, е на път да преживее ново и много диво приключение на открито.
След неочаквана среща с отдавна изгубения си баща – мършавия уличен котарак Вик – Гарфилд и неговият осиновен брат кучето Оди са принудени да се откажат от съвършено разглезения си начин на живот и да се превърнат в съучастници на Вик в един комичен и вълнуващ обир с неочаквано високи залози...

Кастинг

Режисьор: Марк Диндал
Сценаристи: Дейвид Рейнолдс, Марк Торгроув
Продуценти: Джон Коен, Бродерик Джонсън, Андрю Косоув, Джим Дейвис
Copyright © 2024 Dir.bg.