Опасни шматки

Опасни шматки

България | 2024г | Комедия | Официален сайт
- 0/10
Програма:

За филма

Премиера в България: 19.04.2024
Производител: Infinity Films
Разпространител: Александра Филмс

Главните герои са двама хаховци, най-добри приятели. И двамата са готини неудачници. Мързеливци, нехранимайковци, схемаджии. Затънали в безвремие и безпаричие.

В началото на филма и двамата губят работата си след нелепи случки. Омръзнало им е да живеят в нищета. Искат да са богати. Надъхват се сами, че са умни и изобретателни. Каквито не са.
Решават да оберат мола. Мега Мол. Още повече - решават да оберат всички магазини в мола. И то в разгара на най-оборотната седмица - Великденските намеления!

Нашите герои живеят в Люлин. От малки си мечтаят да са гангстери, но освен, че изглеждат нелепо, никога не са открадвали и дъвка от магазина.

Започват подготовка за големия удар. Решават, че ще постигнат всичко с измама, театър и фалшиви самоличности. Решават предварително да се внедрят във всеки обект в мола с цел да се доберат до процеса по съхраняване на оборота, ключове за касите, пароли за компютри, кодове за сейфове и други фирмени тайни. Имат 1 месец до Големите Намаления.

В основната част от филма ще виждаме фалшивите самоличности на главните ни герои - те са нови служители в магазин за дрехи или продавачи на пуканки в киното. Те са експерти по сигурност, назначени от мола, за да подобрят процесите в бижутерския магазин. Или са сервитьорКИ в сладкарница. Крупиета в казино. Доставчици, аниматори в костюми, консултанти за дамско бельо или фитнес инструктори.

Десетки забавни ситуации, които водят към грандиозния финал. Един сантиментален, смислен и благороден хепи енд. Финал, достоен за две опасни, но добродушни шматки.

Кастинг

Режисьор: Николай Павлов
В ролите: Ники Станоев, Стоян Цветков, Силвия Петкова, Кирил Ефремов, Елени Декидис, Венци Куцаров, Ивайло Захариев, Ивайло Драгиев, Дарин Ангелов, Виктория Капитонова, Калина Иванова, Баба Дешка, Емо Каменов, Найден Найденов-Нед, Маргарита Хлебарова, Ярослава Павлова
Сценарист: Николай Павлов
Продуцент: Аделина Павлова
Музика: Светлин Къслев, Михаела Филева, Alex P, Honn Kong
Оператор: Иван Иванов
Copyright © 2024 Dir.bg.