Деца шпиони: Краят на времето

Spy Kids: All the Time in the World in 4D

- 1.5/10

За филма

В разпространение от: 19.08.2011
Премиера в България: 23.09.2011
Производител: Walt Disney Pictures
Разпространител: Форум Филм България

В „Деца шпиони: Краят на времето” на пръв поглед Мариса Кортез Уилсън (Джесика Алба) има всичко – омъжена е за известен телевизионен репортер, има прекрасно новородено дете и умни доведени близнаци. В действителност, опитите да бъде добра майка на Ребека (Роуън Бланчард) и Сесил (Мейсън Кук) са най-голямото предизвикателство, тъй като хлапетата изобщо не я искат наоколо. В добавка, съпругът й Уилбър (Джоел Макхейл) не би разпознал шпионин дори да живее с такъв, какъвто точно е случая с Мариса - тя е оттеглил се таен агент.

Светът на г-жа Уилсън се преобръща, когато маниакалният Пазител на времето (Джереми Пивън) заплашва да завладее света. Тя се завръща към екшъна, когато е повикана от OSS – шпионски щаб, създал вече нефункциониращия отдел „Деца шпиони”. С приближаването на Армагедон, Ребека и Сесил ентусиазирано се впускат в екшъна, научили, че скучната им мащеха някога е била таен агент.

Изправени пред опасностите, те трябва да загърбят различията си и да разчитат на острия си ум. С малко помощ от две познати деца шпиони – Кармен (Алекса Вега) и Джуни (Дарил Сабара), и няколко зашеметяващи джаджи, те може и да успеят да спасят света. И да сплотят семейството си.

Кастинг

Режисьор: Робърт Родригес
В ролите: Мелиса Кордеро, Роан Бланчхард, Дарил Сабара, Джоел Макхейл, Алекса Вега, Дани Трехо, Джесика Алба, Антонио Бандерас, Джереми Пивън
Сценарист: Робърт Родригес
Продуценти: Елизабет Авелан, Робърт Родригес
Музика: Карл Тийл, Робърт Родригес
Озвучен на български от: Чавдар Монов, Ася Рачева, Ненчо Балабанов, Мартин Герасков, Мина Костова, Живко Джуранов, Здрава Каменова, Филип Аврамов, Златина Тасева
Оператори: Джими Линдзи, Робърт Родригес
Copyright © 2024 Dir.bg.