Представиха третия филм за Капитан Америка

25.11.2015 г.
Представиха третия филм за Капитан АмерикаПреди няколко часа, в популярното късно тв токшоу на Джими Кимъл във вторник вечерта, Крис Евънс и Робърт Дауни мл. представиха дългоочаквания първи трейлър на третия филм за Капитан Америка – "Първият отмъстител: Войната на героите".

Вижте видео от гостуването в шоуто.
Вижте трейлъра (със субтитри на български език).

Двамата герои от поредното приключение на Марвъл споделиха, че са истински приятели в живота. Робърт Дауни мл. призна, че е голям фен на бойните сцени с Капитан Америка, но ще изчака до средата на 50-те си години за истинска битка с него, за да има оправдание да загуби. Съвсем в духа на обещаващия да се превърне в пореден блокбъстър филм, двамата актьори бяха на коренно противоложни мнения относно протичането на снимките на филма в Атланта този юли, а „Железният човек“ се пошегува как точно и защо е накарал студиото да пренесе обзавеждането от дома му на снимачната площадка (котки стоят в основата на всичко).

"Първият отмъстител: Войната на героите" продължава историята след „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ и Стив Роджърс повежда нов екип Отмъстители в неспирната им борба за опазване на човечеството от най-различни заплахи. След като международен инцидент с участието на Отмъстителите дава жертви, политическият натиск за създаването на система за публична отчетност  и управляващ орган, който да решава кога да бъдат ползвани услугите им, расте. Новата ситуация внася разкол между Отмъстителите, докато се опитват да спасят света от нов злодей.

Безспорно моментът в трейлъра, който предизвика реакцията на феновете, е изправянето на Капитан Америка срещу Железният човек. Доскоро приятели, сега те застават един срещу друг.

Във филма ще видим добре познати герои като Капитан Америка (Крис Евънс), Железният човек (Робърт Дауни мл.), Черната вдовица (Скарлет Йохансон), Бъки Барнс (Себастиан Стан), както и нови, доста любопитни герои – познатия ни вече Ант-мен (Пол Ръд) и дебюта на Чадуик Боузман като Черната пантера, както и на Том Холанд като Спайдър-мен.

Участват още Антъни Маки, Емили ВанКамп, Дон Чийдъл, Джереми Ренър, Пол Бетани, Елизабет Олсън, Франк Грило, Уилям Хърт и Даниел Брюл. Филмът е с режисьори Антъни и Джо Русо и е продуциран от Кевин Файги.

Премиерата (на 3D и IMAX 3D) в България е на 29 април 2016 г. - по традиция, седмица преди премиерата му в САЩ.

Ето и новите три афиша:





Copyright © 2024 Dir.bg.