Усилен снимачен процес на „Бохемска рапсодия

19. 09. 2017 г.
Усилен снимачен процес на „Бохемска рапсодия”Появиха се нови кадри от снимачната площадка на „Бохемска рапсодия”, където Рами Малек се превъплъщава в легендарния вокал на „Куин” Фреди Мъркюри.

Филмът ще се съсредоточи основно върху първите 15 години от съществуването на групата, или от 1970-та, когато се формира бандата, до големия благотворителен концерт Live Aid през 1985г. Сценарият е дело на Джъстин Хейти (номинация за БАФТА за „Пътят на промените”).

Като останалите членове на култовата група ще видим Бен Харди, който ще е Роджър Тейлър, Гуилъм Лий ще е Брайън Мей, а Джоузеф Мазело – Джон Дийкън.

В Щатите „Бохемска рапсодия” ще се появи на 25 декември 2018г., а у нас на този етап премиерата е заложена на 28 декември 2018г.

Рами Малек е част и от актьорския състав на римейка на „Пеперудата” ("Papillon"), режисиран от датчанина Михаел Ноер („Северозапад”), който беше част от програмата на наскоро завършилия филмов фестивал в Торонто. „Пеперудата” на Франклин Шафнър от 1973г. събира на екрана Стив Маккуин и Дъстин Хофман.
Copyright © 2024 Dir.bg.