Гринч открадна първото място

12.11.2018 г.
Гринч открадна първото мястоНикой не се съмняваше в успеха на новия хит на Illumination. „Гринч“ стартира с 66 милиона долара. Така анимацията успя да изпревари игралната версия с Джим Кери в главната роля, който преди 18 години спечели 55 милиона в дебютния си уикенд.

На второ място се нареди бившият шампион „Бохемска рапсодия“ с 30,8 милиона долара. Само за 10 дни на екран в САЩ филмът с Рами Малек достигна впечатляващите 100 милиона. В останалата част от света интересът към биографичния филм за Queen също не намалява и той има общо до момента над 285 милиона долара.

Трети е друг нов филм – продуцираният от Дж. Дж. Ейбръмс „Overlord”. Новият трилър, комбинация между филм на ужасите и военен екшън, спечели 10,1 милиона долара. След него се наредиха „Лешникотрошачката и четирите кралства“ (9,5 милиона долара) и другото ново предложение - „Момичето в паяжината“ (8 милиона долара).

Голямата новина този уикенд в свързана с рекордния старт на „Венъм“ в Китай. Само за три дни филмът с Том Харди спечели 111 милиона долара, превръщайки се във втория най-силен резултат за филм със супергерой, след „Отмъстителите: Война без край“ и най-успешния старт за филм на „Сони“ за всички времена. До момента касовият хит е с общи приходи 673,5 милиона долара.

Copyright © 2024 Dir.bg.