Рами Малек в "Бонд 25"?

13. 12. 2018 г.
Рами Малек в Във филмите за Джеймс Бонд всичко изглежда повече от класическо. Като почнем от колите и продължим с любимото мартини, момичетата на Бонд и, разбира се, задължителните злодеи. Някои от враговете на прочутия шпионин дори успяват да го засенчат на екрана, споменете си само героя на Хавиер Бардем Силва в „007 координати: Скайфол“ от 2012 г. Може би един друг класен актьор ще застане срещу Бонд в юбилейния 25-ти филм от поредицата - "Bond 25".

След ролята си на Фреди Мъркюри в „Бохемска рапсодия“, Рами Малек е на път да прибави друга голяма роля към биографията си. В момента продуцентите на новия филм преговарят с него да играе поредния противник на Бонд. Проблемът е само да намери място в натоварения си график.

Снимките на новия Бонд трябва да стартират през март 2019 и в него се очаква Даниел Крейг да се завърне за последен път в ролята на прочутия агент, а заедно с него ще видим отново и Леа Сейду. По това време обаче е предвидено да започнат и снимките на новия последен сезон на „Mr. Robot“ – прочутия сериал (непоказван в България), с който Малек се превърна в звезда.

Надяваме се все пак актьорът да намери някаква възможност да прекъсне снимките му и да успее да изиграе злодея в новия Бонд. Участието му определено ще повиши още повече интереса към филма. В момента Малек е сред най-коментираните актьори и почти сигурно ще бъде номиниран за „Оскар“ за „Бохемска рапсодия“, след като вече бе номиниран за Златен глобус и за професионалната награда на Гилдията на екранните актьори. А това е повече от добра реклама за един бъдещ Бонд злодей.

Към днешна дата "Bond 25" все още няма разпространител за България.
Copyright © 2024 Dir.bg.