Задава се „Tomb Raider 2“

15.04.2019 г.
Задава се „Tomb Raider 2“Големи бяха очакванията за ново начало на сагата за смелата Лара Крофт, още повече че Алисия Викандер изглеждаше като перфектната заместничка на Анджелина Джоли. Tomb Raider: Първа мисия“ обаче не беше толкова голям хит, но все пак спечели над 274 милиона долара. И това е достатъчен повод да се сдобие с продължение.

По него вече работи Ейми Джъмп. Една от най-уважаваните британски сценаристки, известна с работата си по няколко английски продукции, между които „Небостъргач“ с Том Хидълстън, пише сценария на втората част от приключенията на легендарната авантюристка.

Самата Викандер е изчела написаното дотук и е толкова доволна, че вече е потвърдила участието си в следващия хит. Така че със сигурност ще видим „Tomb Raider 2“, чийто продуцент отново ще бъде Греъм Кинг (британската "GK Films"), който все още се радва на успеха на един от хитовете на 2018 г. – „Бохемска рапсодия“.

Норвежецът Роар Ютаг бе режисьор на първия филм от 2018 г., но все още не е ясно дали ще се заеме и с продължението. Надяваме се скоро да разберем повече подробности за сюжета, разработен от Джъмп, и къде ще отведе той смелата Лара, готова за нови приключения на екзотични места.
Copyright © 2024 Dir.bg.