Деми Мур на тиймбилдинг в пещерите на Ню Мексико

21.08.2019 г.
Деми Мур на тиймбилдинг в пещерите на Ню МексикоScreen Media представиха първия трейлър на хорър комедията „Corporate Animals“. Филмът с участието на Деми Мур и Ед Хелмс имаше своята премиера по време на тазгодишния фестивал в Сънданс. По кината у нас не го очакваме, но вече може да видим първия му плакат.

Мур е в ролята на Люси - вбесяваща шефка, която е типичната корпоративна "кучка". Тя решава да отведе своя екип, в който са още непрекъснато страдащите от нейния тормоз асистенти Джес (Джесика Уилямс) и Фреди (индиецът Каран Сони), на тиймбилдинг в пещерите на Ню Мексико. С тях е и един прекалено нетърпелив екскурзовод (Ед Хелмс). Когато обаче се случва катастрофално срутване и екипът се оказва затворен под земята, започват да излизат на показ и най-неприкритите чувства и емоции. Като начало храната е на привършване, а някои неприятни колеги започват да изглеждат... все по-апетитни.

Калъм Уърди, иранката Насим Педрад, Дан Бакедол, Марта Кели, Айзея Уитлок мл. и Дженифър Ким също участват в тази доста черна комедия. Режисьор е 36-годишният Патрик Брайс, напредващ в хорър жанра, а сценарият е дело на Сам Бейн. Хелмс е сред продуцентите на филма заедно с Майк Фалбо, Джес Ву Колдър и Кийт Колдър.

Първоначално Шарън Стоун бе обявена за изпълнителка на ролята на Люси. Поне от трейлъра личи, че Деми Мур е перфектната ѝ заместничка.

Copyright © 2024 Dir.bg.