Бен Афлек се заплита в детективска мистерия

07.11.2019 г.
Бен Афлек се заплита в детективска мистерияСлед фантастиката „Алита: Боен ангелРобърт Родригес се кани да направи рязък жанров завой. Той ще снима екшън трилър, на който ще бъде сценарист заедно с Макс Боренстайн. В главната роля ще видим Бен Афлек.

„Hypnotic” ще разказва за детектив (Афлек), който се натъква на мистериозен случай, докато разследва серия на пръв поглед невъзможни обири в богаташки квартали. Мистерията е свързана с неговата изчезнала дъщеря и със секретна правителствена програма.

Това ще бъде първото сътрудничество между Афлек и Родригес. Новата трилър фантастика ще е и първият проект на Studio 8 и Solstice Studios. Снимките трябва да започнат през април 2020, а премиерата може би ще е през пролетта на следващата 2021 година.

Шефът на Studio 8 Джеф Робинов е работил с Афлек по два от най-успешните му режисьорски проекти - „Градът” и отличения с „Оскар” за най-добър филм „Арго”.

„Бен е разностранен талант и се справя блестящо пред и зад камерата. За мен е невероятна привилегия да работим отново заедно по този зареден с напрежение трилър. Сигурен съм, че двамата с Робърт ще направят един страхотен филм”, споделя Робинов.
Copyright © 2024 Dir.bg.