Нови дати за "Нито звук 2", "Смъртта може да почака" и други

23.01.2021 г.
Нови дати за В четвъртък от MGM обявиха, че отлагат за пореден път премиерата на "Смъртта може да почака", този път от 2 април за 8 октомври 2021 г. Преди това от Universal преместиха фантастиката с Том Ханкс "Bios" от април за август, а Sony разместиха 5 филма: "Пепеляшка" и "Зайчето Питър: По широкия свят" от зима/пролет за лято 2021, "Ловци на духове: Наследство" ще излиза през ноември вместо през юни, а "Uncharted" с Том Холанд и "Морбиус" с Джаред Лето заминават за началото на 2022 година.

Ефектът на доминото продължи с трилърите "Last Night in Soho" на Едгар Райт (ще излезе през октомври), "Никой" с Боб Оденкърк (от февруари за април) и "Ambulance" на Майкъл Бей (за февруари 2022 г.).

Disney преместиха и две заглавия от каталога на 20th Century Studios - "King's Man: Първа мисия" няма да излезе през март, а през август; анимацията "Bob's Burgers: The Movie", предвидена за премиера и в България през април, отпада напълно от календара. "Бъгнатият Рон" ("Ron's Gone Wrong") няма да бъде видян на 23 април, тъй като отива за 22 октомври. Местят се и филмите на Searchlight Pictures - "Рога" (за октомври), хорърът на Дейвид Брукнър "The Night House", биографичната драма "The Eyes of Tammy Faye" с Джесика Частейн, Винсънт Д'Онофрио и Андрю Гарфийлд, както и психотрилърът на Гийермо дел Торо "Nightmare Alley" (сега - за 3 декември).

Paramount Pictures е едно от последните студиа, което също направи размествания. "Нито звук 2" ще закъснее с пет месеца, до 17 септември. Това е четвърта дата на очакваното заглавие - първите бяха 18 март 2020, последваха септември 2020 и април 2021 г. Засега няма индикации студиото да се е отказало от обявения спин-оф по сценарий и режисура на Джеф Никълс, обявен в началото на ноември миналата година.
Copyright © 2024 Dir.bg.