Димитър Маринов и Радивое Андрич идват в Пловдив да представят новите си филми

25.03.2024
Димитър Маринов и Радивое Андрич идват в Пловдив да представят новите си филмиДвама любимци на пловдивската публика пристигат да представят най-новите си филми в рамките на София филм фест в Пловдив на 25 март, понеделник вечер.
Това са актьорът Димитър Маринов – единственият българин, държал в ръцете си „Оскар“, когато се качи на сцената със „Зелената книга“, в който участва, и Радивое Андрич – режисьорът, който никога няма да забравим заради „Когато порасна ще стана кенгуру“.

Димитър Маринов ще представи новия си филм „Караганда“ заедно с режисьора Макс Уайсбърг.
Филмът ни потапя в 90-те и разказва за раждането на руската мафия в Ню Йорк. Историята разказва за мрежата мафиотски фамилии от държави от източния блок, сред които Русия и Молдова, в непрестанна война, която се пренася и в САЩ.
Прожекцията е от 18:15 часа.

Много смях пък обещава новият филм на Радивое Андрич „Светкавици отново!“ – продължение на култовия „Свекавици“ от преди 20 години.
Сръбските приятели Поп и Маре мразят съвременната музика, но ежедневието им е празно – нямат пари, приятелки, приключения. Техният познат Гойко обаче просперира като виенски диджей – пуснал нов хит с „взета назаем“ песен от приятелите. Поп и Маре обаче отиват неканени на среща във Виена със съучениците си, която обещава много смях. Филмът може да гледаме от 20:45 часа.

Повече информация за програмата и онлайн резервации на kinolucky.com.
София Филм фест в Пловдив се провежда със съдействието на община Пловдив.
Copyright © 2024 Dir.bg.